Trådløs bekvemmelighed - Tidløs elegance - De nye batteri gardin systemer

ImageImageImage
Funktion møder design

Motor: ja - Ledninger: nej

Dagens arkitektur og indendørs design må fortsat leve op til de højeste æstetiske standarder og byde på maksimal bekvemmelighed og skjult teknologi. Silent Gliss batteri-drevne rulle- og folde-gardin systemer opfylder netop dette ved at tilbyde trådløs afskærmning ved et tryk på en knap.

Eftermontering
I mange situationer er det umuligt at trække el kabler til et vindue. Silent Gliss batteri drevne gardiner er trådløse og dermed ideelle til  eftermontering.

Nem batteriudskiftning
De batteri-drevne rulle- og folde-gardin systemer bruger almindelige batterier med holdbarhed på op til tre år. Batterierne er monteret i nemt tilgængelige holdere for at sikre hurtig udskiftning når det er nødvendigt.

Elegant design
Disse klassiske afskærmnings systemer er lavet i et raffineret design med rene linier og i høj kvalitet passende til mange forskellige indendørs designs.

Fleksibel montering
Hvert gardin leveres efter mål og klar til montering. Systemerne kan monteres på væg eller loft. Beslag eller klemme installationer er mulige.

Tilbehør
Rulle- og foldegardin systemerne betjenes nemt  både ved hjælp af vægkontakt, radio fjernbetjening eller begge dele.

Passende design
Silent Gliss enestående tekstiler passer til gardinerne og skaber en individuel stemning i hvert rum. Rullegardinernes design kan derudover forfines med et udvalg af tre bundstænger.
 
 
 
Nu kan du tilmelde dig till vores uddannelser i 2017!
Image
Tilmeld deg til vores uddannelser indenfor gardinteknikk &motoriserede systemer.
 
Silent Gliss Børnesikring
Et unikt integreret kæde-adskiller system, der kan redde et barns liv.
Image